Modificació en la fiscalitat d’arrendaments a menors de 30 anys

Comencem l’any 2015 amb nous canvis fiscals importants per a tots els propietaris que decideixin llogar un immoble.
Fins l’actualitat, s’aplicava una reducció del 100% a efectes del càlcul dels rendiments del capital immobiliari per a aquells contractes de lloguer quan el llogater tenia l’edat compresa entre els 18 i els 30 anys. Aquesta exempció s’elimina a partir de Gener de 2015 i passarà a aplicar-se una reducció del 60 % del import del rendiment del capital immobiliari net calculat en aquells immobles destinats a habitatge habitual.

Des del nostre punt de vista, entenem que no es tracta d’una mesura que promogui el lloguer a gent jove quan són un dels sectors de la població amb menor poder adquisitiu.  En alguns ocasions, Finques Palau havia recomanat rebaixar el lloguer mensual a les persones menors de 30 anys donades les avantatges fiscal per als propietaris.

Definitivament, valorem la mesura com a molt poc idònia i per això la titllem així.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s