Finques Palau patrocina la pista nº2 del nou Sant Just Padel Club

padel club sant jutsFinques Palau és patrocinador del nou club de Sant Just Padel Club. Amb aquest acord, tindrem presència concretament a la pista nº2 de les instal·lacions. Amb aquesta iniciativa vol promoure l’esport i la natura dins del poble i donar-se a conèixer en aquest sector. Una de les iniciatives de Finques Palau aquest any serà de regalar hores de joc a la pista que patrocina per tal de promoure hàbits saludables en un entorn immillorable.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s