Finques Palau a La Vanguardia: «Creix l’interès per Sant Just i Esplugues»

Finques Palau és protagonista d’un reportatge que ha publicat La Vanguardia aquest diumenge 12 de juliol. L’article explica com Sant Just i Esplugues són focus d’atracció per a famílies que busquen un lloc tranquil per instal·lar-se i gaudir d’una bona qualitat de vida al costat de Barcelona.

Nota: a l’article podeu veure la imatge de l’esplèndid Palauet. El que està en venda per 2,5 milions d’euros o en lloguer per 5.800 euros al mes és l’àtic del Palauet, que inclou la planta 1ª i la gran terrassa amb cúpulesFinques-palai-la-vanguardia-j

Finques Palau a La Vanguardia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s