Els karts de coixinets necessiten la nostra ajuda!

karts-sant-just-finques-palau-webFidels a la cita anual, aquest cap de setmana hem caminat amunt i avall dels carrers Freixes i Creu del Pedró per veure els joves -i no tant joves- santjustencs com es llencen asfalt avall amb els seus karts de coixinets. Ens agrada seguir aquesta tradició, -que l’any que ve complirà ja 40 anys!-, i trobar i saludar pel recinte els veïns, que es barregen amb el públic que també ve al municipi per veure aquest magnífic espectacle.

Aquest any Finques Palau ha volgut a tornar a donar el seu suport als karts i ha estat present mitjançant una pancarta a la mateixa línea d’arribada. No obstant, volem ser partíceps també de la crida que ha fet l’esplèndida organització dels karts, que busca voluntaris per tal de poder seguir mantenint viva aquesta gran cita anual.  Si volem celebrar l’any que ve la 40a Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern, animem a veïns i veïnes a fer-ho possible. Tal i com ens animen des de la seva web: Entra al Club Karts de Coixinets i encarrega’t de fer alguna tasca de forma voluntària! Entre tots fem els Karts!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s