Any nou… casa nova!!!!

casa-de-tus-sueños

S’acosta el 2018 i comencem a fer balanç de l’any que marxa i a reflexionar els nous propòsits de cara al gener. En aquesta llista de desitjos figura la nostra estimada llar. I és que el temps passa i tot canvia. La casa se’ns pot haver quedat gran, si els fills s’han independitzat. O al revés, el pis ara és massa petit perquè som més membres a la família i necessitem un habitatge amb més espai. Hi ha els que anhelen tenir una casa amb jardí on el gos pugui córrer, una finca amb terreny per cultivar aquell hort somiat, un apartament amb piscina, un immoble amb una terrassa amb vistes espectaculars, un pis preciós amb parquet, calefacció central i molta llum… En fi, per a gustos i desitjos tots els colors.

Cadascú sap com és la casa dels seus somnis. Fer volar la imaginació és gratis, ara bé, si volem un canvi real hem d’aterrar els peus a terra i fer números. Potser no serà exactament aquell habitatge que dibuixes al teu cap, però sí aquell que et donarà confort, tranquil·litat i caliu. A Finques Palau disposem d’una àmplia oferta i podem ajudar-te a buscar el que s’ajusta més a les teves necessitats.

Consells a l’hora de comprar o llogar casa:

  1. No inverteixis en un habitatge on et toqui pagar més del 30-40% dels ingressos nets de la unitat familiar. Calcula quines són les despeses mensuals que pots pagar, fent una projecció d’ingressos a curt i mig termini.
  2. La ubicació és clau per una bona inversió. Tingues en compte, abans de comprar o llogar, que les connexions amb transport públic, zones verdes, proximitat amb comerços o escoles revaloritzen el teu pis.
  3. Estudia les millors condicions hipotecàries del mercat.
  4. Si compres un immoble per llogar, la opció més rentable és invertir en el mateix lloc de residència. Així evitaràs despeses en trasllats amb canvis d’inquilins o possibles avaries.
  5. En cas de compra, analitza les despeses de comunitat i evitaràs sorpreses desagradables.
  6. Busca el millor crèdit en diferents bancs a l’hora de comprar.
  7. Assegura’t de l’estat del pis: canonades, aïllament, il·luminació. Sospesa les avantatges d’adquirir un habitatge per reformar, com ara dissenyar-te la casa al teu gust i obtenir una major rebaixa en el preu final. Ara bé, tingues en compte totes les despeses perquè en alguns casos el cost de les obres pot fer que el que semblava barato acabi sent car.
  8. Al preu de compra del pis s’han d’afegir les despeses de compra-venda, que se situen al voltant d’un 10% del que paguis.
  9. No tinguis pressa però tampoc deixis passar una oportunitat. Tan important és conèixer com està el mercat abans de decidir-te com donar una resposta ràpida si és una bona ocasió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s