Èxit de participació a la Shopping Night

El cava i el concert del grup Bipolar van amenitzar la vetllada especial organitzada per Finques Palau, amb motiu de la Nit de Sant Just al Carrer, que vam celebrar el passat 28 d’octubre. La Shopping Night, la nit de botigues obertes, va ser tot un èxit de participació amb una seixantena de botigues i comerços oberts. Així, aquesta cita anual, que coincideix amb les Festes de Tardor, ha quedat plenament consolidada al barri del centre de la població.

Finques Palau, un any més, vam oferir bona música i un pica-pica amb cava i vi als nostres clients i veïns. El concert va anar a càrrec de la banda catalana Bipolar, que fa temes que cavalquen entre el pop i el rock internacional. La festa va començar a les set del vespre i el colofó el va posar l’actuació d’aquest grup, format per integrants de Barcelona i de la Costa Brava.

La Nit de Sant Just al Carrer és una iniciativa de Desvern Comerç, Dona i Empresa, el Mercat Municipal i l’Ajuntament. Les botigues del centre, situades al carrer Bonavista, de la Creu i del Raval, van vendre, un any més, els seus productes durant la nit. Els veïns i veïnes també van poder degustar les millors tapers dels restauradors i del Mercat municipal en aquesta nova edició de la Shopping Night.

Finques Palau us agraïm a tots els assistents la vostra participació en aquesta festa i esperem veure-us de nou a la cita de l’any vinent, on hi haurà més sorpreses.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s