Baixa la càrrega fiscal per als propietaris amb immobles llogats

La càrrega fiscal per als propietaris que tenen alguna propietat en lloguer o preveuen llogar algun dels seus immobles baixa a partir d’aquest mes de juliol. Concretament, el tipus de retenció aplicable als rendiments del capital immobiliari ha baixat un 0,5%, i passa així del 20% al 19,5%.

El canvi en el tipus de retenció té vigència des del passat 12 de juliol, com a conseqüència de l’aprovació del Real Decreto 9/2015 de mesures urgents per a reduir la càrrega tributària dels contribuents de l’Impost sobre la Renta de les Persones Físiques i altres mesures de caràcter econòmic.

A Finques Palau valorem positivament aquesta mesura, així com qualsevol altra que pugui promoure el lloguer d’habitatge. En aquest sentit, lamentem l’eliminació de la reducció del 100% al rendiment de capital immobiliari que s’aplicava en contractes de lloguer quan el llogater era menor de 30 anys per a immobles destinats a habitatge habitual, i que va desaparèixer el passat mes de gener, quan es va passar a aplicar una reducció del 60%.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s