Gran èxit en la primera Nit de Sant Just al Carrer

Dissabte passat, 24 d’octubre, Sant Just va celebrar la primera Nit de Sant Just al Carrer.
Si la idea era convertir aquesta nit en una gran festa que quedés a la memòria de la gent i que es pogués fer des del 2015 en endavant, des de Finques Palau podem afirmar que serà així. La nit del 24 d’octubre va ser tot un èxit!
L’empenta dels organitzadors, l’Ajuntament, Dona i Empresa i Mercat Municipal, va fer possible que els carrers Raval de la Creu, de la Creu i Bonavista estiguessin de gom a gom. No ens ho pensàvem! A Finques Palau vam oferir als vianants cava, vi, un petit regal, globus per a les criatures… però no va ser suficient. Ens va omplir de goig que el poble respongués a la crida del comerç i, per això, l’any vinent oferirem més! Música, art i molt més! Gràcies Sant Just per ser tan especial.

nit-st-just-carrer-2  nit-st-just-carrer

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s