Finques Palau i Dona i Empresa participen al Mercat de Nadal

jardidhivernregal-webFinques Palau va participar en l’estand de Dona i Empresa del Mercat de Nadal que es va celebrar a Sant Just els dies 20 i 21 de desembre a la plaça Camoapa. La fira va ser una gran oportunitat per sortir al carrer i felicitar les festes a tots els veïns i veïnes i per compartir bons moments amb la resta de sòcies de l’entitat.

A l’estand de Dona I Empresa, a més de participar en les activitats organitzades per al Mercat (vam cantar i ballar!), es van repartir vals per poder gaudir dels serveis que ofereixen les empreses associades. Finques Palau va regalar una bicicleta de nen, i la premiada va ser la Mireia Miró. Moltes felicitats Mireia!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s