Finques Palau participa al Torneig Solidari de pàdel en favor de Càritas

torneig-padel-padel-caritas-finques-palauEl Pàdel Club Sant Just ha celebrat el Torneig Solidari per a la recollida de fons i d’articles d’higiene i salut per a nens de 0 a 3 anys per col·laborar amb el programa de tutela materno-infantil de Càritas Sant Feliu de Llobregat.

Així, la meitat de la quota i del menú que han abonat els inscrits s’ha entregat a Càritas. Alhora, els participants han aportat productes per als nens i els esponsors del club han col·laborat amb els premis i regals. Com espónsor de l’espai i del torneig, Finques Palau ha regalat una nit a l’Hotel Colon Balneari de Caldes d’Estrac.

Quina més bona manera de digerir els torrons?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s