Obre el teu negoci al barri Centre de Sant Just Desvern

Si estàs pensant en obrir un negoci, penses en un nou local per traslladar el que ja tens, t’estàs plantejant emprendre un nou projecte o coneixes algú que es trobi en alguna d’aquestes situacions, Finques Palau compta amb un ventall d’ofertes al centre de Sant Just i a d’altres barris del municipi que segur et poden interessar.

Sant Just Desvern té 400 locals comercials, dels quals 321 estan oberts i 79, tancats.  El barri amb més disponibilitat i oferta actual de locals és el Centre, amb un 22% del total. Aquestes són algunes de les xifres que van sortir publicades al Butlletí del març de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Finques Palau et posa a l’abast alguns d’aquests locals a preus molt competitius en el Barri Centre. Com per exemple dos al carrer Bonavista, al números 40, 58 i 101 . Les característiques es poden consultar a la nostra web.

També oferim dos locals, situats els dos al carrer Badó número 16 (aquest i aquest), on no fa tants anys era una de les artèries comercials del poble. La gelocalrent de Finques Palau, Rosa Palau, va viure en aquest carrer durant disset anys i recorda molts dels comerços que van donar vida a la zona, com la petita botiga de fruits secs (actualment llogada per Finques Palau a un estudi d’arquitectura), la botiga d’esports (on recentment s’ha instal·lat l’empresa d’assegurances de Catalana Occidente), la sabateria (actualment en lloguer, que després es va transformar en bar), la ferreteria que després va acollir la botiga d’informàtica Mystic, ara traslladada al costat de l’oficina de Finques Palau, la llenceria Gafarot… Tots aquests i segurament d’altres comerços emblemàtics que  durant molts anys van omplir de vida el carrer Badó.

Un dels locals esmentats, al carrer Badó número 16, que acollia abans l’empresa d’Assegurances de Catalana Occidente, Finques Palau també el comercialitza, una gran oportunitat i a un preu molt ajustat.

Potser els canvis de sentit del carrer Bonavista van afectar al comerç d’aquest carrer, com potser també els hàbits de la gent del poble i el pes que s’ha anat donant per part de les institucions a altres zones del municipi. Però encara es pot recuperar la vitalitat d’aquell carrer que era abans si s’aconsegueix reobrir els locals tancats que permetin tornar a donar vida a la zona.

En aquest sentit, si s’està buscant un despatx, des de Finques Palau en comercialitzem diversos, entre els quals un de molt agradable al carrer Electricitat, preparat pera començar l’activitat sense necessitat de cap inversió. En podeu veure les característiques aquí.

Si sortim del Centre i ens desplacem cap al Barri Sud també podem trobar ofertes interessants, com les del local cantoner ubicat al carrer Font amb el carrer Roquetes. Requereix una gran inversió en obres però el preu del lloguer i les condicions són molt rendibles a curt termini, ja que s’ofereix una carència de pagament molt llarga i un preu de lloguer molt assequible. La proximitat al CAP, a una escola bressol, a un supermercat i altres serveis el fan molt comercial. Us pot interessar si el que es busca és un local ampli per a ubicar  un despatx o qualsevol altra activitat que requereixi un espai ampli a un preu també molt assequible. Visiteu-lo aquí.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s