Tu gaudeix de la teva llar, Finques Palau s’ocupa dels tràmits

Canviar de casa és un pas important a la vida. Lligat molt sovint a bones notícies, estrenar llar suposa un nou començament, il·lusions renovades… També és cert, però, que implica alguns esforços. Des de la mudança fins a assegurar-se de que tots els serveis estiguin a punt, passant, en alguns casos, per petites reformes. Perquè aquesta càrrega de feina no espatlli el moment, Finques Palau acompanya als seus clients i es posa a la seva disposició per facilitar-los les coses.

Entre altres coses, els ajuda a fer els tràmits relacionats amb els subministraelectricity-meter-96863ments d’aigua, llum i gas. Els serveis només s’han de donar d’alta quan es tracta d’obra nova. En cas contrari, acostumen a estar donats d’alta i el què cal és, doncs, tramitar el canvi de nom i de domiciliació.

Per poder fer el tràmit de canvi de nom del contracte de la llum, les companyies demanen el butlletí elèctric si la instal·lació té més de vint anys. Per a tramitar el canvi en el subministrament d’aigua, és necessari aportar la cèdula d’habitabilitat vigent. En canvi, per al modificar el contracte del gas, la companyia no demana cap document d’aquest tipus.

Això sí, en els tres casos, cal aportar el nom del titular –ha de ser també el titular del contracte de compra o de lloguer- i el número de compte corrent.

Finques Palau es pot ocupar de fer els tràmits de canvi de titular del contracte d’aquests subministraments en cas que qui compri un immoble així ho desitgi. També en els lloguers que gestiona la pròpia empresa.

Tot perquè els clients puguin centrar-se en la millor part d’estrenar una nova casa… començar a gaudir-la.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s