Aquest dissabte et convidem a una nit molt especial

flyer-finques-palau-open-night5Aquest dissabte 22 d’octubre Finques Palau et convida a una nit molt especial: durant la Nit de Sant Just al Carrer, us oferirem una degustació de tapes, copa de vi o cava, globus per als més petits i un petit recital ambientat  a càrrec de la cantautora Andreina Casanova que es farà a les 20 hores.

 

 

 

 

apindepA més a més, podreu veure una petita exposició de quadres que la pintora Inma Zanuy ha cedit, sota el títol Les capacitats per damunt de les discapacitats, al Centre Ocupacional Apindep Ronçana, ja que els diners que es recullin amb la seva venda aniran íntegrament destinats a l’entitat.

Us esperem amb molta il·lusió!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s