La firma d’hipoteques augmenta a Barcelona un 4,2% el mes de febrer

Hipotecas PalauEl nombre d’hipoteques sobre habitatges a Barcelona va augmentar un 4,2% durant el mes de febrer, en comparació amb el mateix mes de l’any passat. Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), es van signar 2.895 contractes hipotecaris i el capital prestat va ascendir a 426 milions d’euros, un 14% més. D’aquesta manera, l’import mitjà es va situar en els 147.127 euros.

El nombre d’operacions també va pujar a la comarca de Tarragona, amb un augment del 3%. Per contra, les comarques de Lleida i Girona van veure com decreixia: un 18,5% i un 21% respectivament.

En el conjunt de Catalunya es van signar un total de 3.900 hipoteques, pràcticament les mateixes que l’any anterior. Catalunya, juntament amb les comunitats de Madrid i Andalusia, són les que comunitats autònomes on més hipoteques es van constituir sobre vivendes.

L’Euribor és el tipus al qual es referencien la majoria de les hipoteques a tipus variable. Per a les hipoteques que van fer la revisió anual al febrer, l’interès mitjà dels préstecs a tipus fix es va reduir 1,3 punts, i el de les hipoteques a tipus variable 1,4 punts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s