Vine a Finques Palau per la Festa del Comerç. Et regalem una flor!

imatge-aparqador-finques-palauSant Just Desvern celebra el proper 7 de maig la Festa del Comerç, sota el lema La primavera Sant Just altera. La festivitat, que omple el centre de la ciutat d’activitats, comptarà amb la participació de Finques Palau, que aquesta setmana regala una flor si passeu pel nostre local. La planta es podrà recollir el mateix dia de la festa al Parc Joan Maragall. I és que, a Finques Palau, la primavera també ens altera!

La Festa del Comerç té l’objectiu de dinamitzar el comerç local i apropar-lo a la ciutadania en una jornada lúdica i festiva. Per aquest motiu, una vintena d’establiments participem a més a més en un concurs d’aparadors. El jurat sou vosaltres mateixos, que podeu votar durant aquesta setmana els que més us agraden, dipositant el vostre vot a les urnes que hem habilitat cadascun dels establiments participants. Si voteu, entrareu en el sorteig de tres caps de setmana per a dues persones.

En paral·lel, la ciutat viurà la primera edició de la Ruta de la Tapa de Sant Just Desvern, un esdeveniment que vol impulsar el sector de la restauració. En aquest cas, els protagonistes seran els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. També ghi haurà sortejos de diversos premis entre els participans!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s