Finques Palau, nou patrocinador de la revelació del pàdel femení

2017-07-13 Finques Palau + Gemma Triay signatura 15Finques Palau ha signat un acord per patrocinar la jugadora de pàdel Gemma Triay, número 4 del rànking mundial en joc en parella. El patrocini de l’esportista, de 25 anys i veïna de Mas Lluí, es reflecteix amb l’estampació del logo de Finques Palau a la part dreta de la faldilla de la jugadora. A Finques Palau valorem i defensem la pràctica de l’esport, i ens enorgullim que veïns del Baix Llobregat aconsegueixin grans fites, tal i com ha assolit la Gemma Triay.

Per enfortir aquest patrocini, Finques Palau i la Gemma Triay realitzaran un clínic per als clients de la immobiliària. L’activitat està prevista per a l‘octubre a les pistes del Sant Just Pàdel Club, amb l’objectiu d’apropar el pàdel als aficionats i donar-los l’oportunitat de millorar el seu joc amb Triay.

Gemma Triay, veïna de Mas Lluí des de novembre del 2016 i del club de pàdel de Sant Just, ha assolit en poc temps la consideració de “revelació del pàdel femení”, també gràcies a la fantàstica parella que fa amb la barcelonina Lucía Sainz ‘Lucky’. Les dues van constituir-se com a parella de joc fa poc més d’un any –fins aleshores eren rivals- i han aconseguit moltíssim en un temps rècord: són les actuals campiones d’Espanya i les dues es troben al lloc número cinc del rànquing estatal del World Padel Tour.

Tant la Gemma Triay com la Lucía Sainz, grans professionals d’aquest esport, han contribuït a fer créixer l’afició del pàdel al territori. Finques Palau no vol perdre l’oportunitat d’estar també entre els seus promotors!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s