Arriba la Festa Major carregada d’activitats!

p01-1

La primera setmana d’agost arriba la Festa Major de Sant Just Desvern i durant sis dies els santjustencs podrem gaudir d’una cinquantena d’activitats, pensades per a petits i grans. Els actes centrals es faran a la plaça Verdaguer, encara que hi ha activitats programades a diferents punts del poble.

Aquest any, l’Ajuntament i les entitats del poble han programat activitats de música, d’animació infantil, proves esportives, tallers, sopars i fins i tot un concurs de decoració de balcons.

Els joves podran gaudir de les actuacions d’Strombers, Böira i Grallioli, entre altres grups, d’un recorregut de tapes pels bars del poble i de l’experiència d’una festa Holi Colors. Per la seva banda, els adults tindran l’oportunitat d’escoltar l’Orquestra Roselada o el grup d’havaneres Barcarola. Finalment, els més petits podran pasar-s’ho bé a la festa de l’aigua, l’espectable de titelles i el laberint de contes infantils.

Els santjustencs que vulguin podran anar al cinema a la fresca, jugar partits de futbol o assistir al taller de castells amb els castellers d’Esplugues. Ah, i llençar-se per l’Splash Slide, un tobogan amb aigua de 75 metres… és apte per totes les edats! Pels més tranquils, sopar popular.

No hi faltarà tampoc la colla gegantera de Sant Just, el correfoc (amb els diablets, dracs, dimonis…) i la botifarrada. Aquest any, a més, la Comissió de Festes El Nucli instaurarà un espai lliure de feixisme. El pregó, que anirà a càrrec de l’Ateneu, que enguany celebra el seu centenari, donarà el tret de sortida a totes les propostes aquest dimarts a les set de la tarda a la plaça Verdaguer.

Aquí tens el programa de les Festa Major complet.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s