El ple de Sant Just Desvern rebaixa mig punt l’IBI per al 2018, que queda en el 3%

sant just panoramica

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha decidit escoltar les reivindicacions de les associacions veïnals i ha apostat per reduir la pressió fiscal a les famílies. El ple del consistori ha aprovat una rebaixa de mig punt en l’increment de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) previst per al 2018, cosa que el deixa en el 3%.

En les al·legacions, presentades per l’Associació de Veïns de Sant Just, l’Associació de Veïns de la Plana-Bellsoleig i persones a títol individual, es reclamava la reducció de l’increment de l’IBI, que en un principi estava previst en el 3,5%. Les ordenances es van aprovar en el ple celebrat a finals de desembre amb el vot favorable de l’equip de govern, format per la coalició de PSC, ERC i Movem Sant Just. Hi van votar en contra del PDeCAT, C’s i PP.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s