Èxit de participació a la 5a edició de la Nit de Sant Just al Carrer!

El cava i el bon ambient van amenitzar la vetllada especial organitzada per Finques Palau, amb motiu de la Nit de Sant Just al Carrer, que vam celebrar el passat 23 de novembre. La 5a edició de la Shopping Night, la nit de botigues obertes, va ser tot un èxit de participació amb una seixantena de botigues i comerços oberts. A més, es van oferir activitats, tallers i concerts gratuïts al carrer i el Mercat Municipal va oferir la seva particular Nit de Tapes amb 10 ofertes gastronòmiques diferents. Així, aquesta cita anual, que ha coincidit amb el 50è aniversari de les Festes de Tardor, ha quedat plenament consolidada al barri del centre de la població.

Finques Palau, un any més, vam oferir un pica-pica acompanyat amb cava, vi i llimonada als nostres clients i veïns. La festa, que va començar a dos quarts de vuit de la tarda i es va allargar fins les deu de la nit, va tenir com a colofó el sorteig d’un cap de setmana a Mas Salagros, el primer Ecoresort 100% ecològic del país i que està ubicat en plena  reserva natural a Vallromanes.

Per participar al sorteig calia ser seguidors dels nostres comptes de Facebook i Instagram i donar-nos les vostres dades per rebre la newsletter. Finalment, el guanyador de l’allotjament amb esmorzar i circuit termal i aromaterapia a l’AIRE Ancient Baths Vallromanes ha estat el Xavier Salvany. Moltes felicitats!

Finques Palau us agraïm a tots els assistents la vostra participació en aquesta festa i la vostra visita. Us esperem de nou a la cita de l’any vinent, on hi haurà més sorpreses. Gràcies per la vostra confiança!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s