Noves tendències de cerca immobiliària arran la irrupció del coronavirus

Fins el mes de març de l’any passat, moltes persones a l’hora de llogar o comprar un pis valoraven que estigués a prop del treball, a un barri amb oferta d’activitats d’oci o amb bona connexió de transport públic. Però després de l’arribada sense contemplacions de la pandèmia de coronavirus al nostre país, ens vam veure obligats a passar moltíssimes hores dins de casa nostra i això va ser una novetat per a molts, doncs en aquell moment van descobrir realment les característiques i limitacions del seu espai.

L’impacte que ha tingut la covid-19 en quant a preferències d’habitatge ha sigut molt notori, no només a causa del confinament total que vam viure durant la primavera del 2020, sinó també arran de totes les restriccions imposades per retenir la circulació del virus com, per exemple, no poder sortir dels nostres municipis o no poder anar a sopar fora. A més, cal sumar-hi el neguit que una part de la població sent simplement amb la idea de sortir de casa perquè pertanyen a grups de risc o bé perquè hi tenen relació directe.

Tot això ha provocat un canvi de prioritats en la cerca immobiliària. La gent ara està buscant habitatges amb més llum natural, amb sales-menjador més àmplies o amb més habitacions per habilitar un lloc per poder fer teletreball i, principalment, amb terrassa o jardí. Això pel que fa les característiques de la vivenda en si, però també han variat les preferències sobre l’indret, ja que molts desitgen viure més apartats del bullici de la ciutat, evitant el contacte amb un densitat poblacional alta, i més a prop de zones verdes i entorns naturals.

Aquestes noves necessitats dels compradors i llogaters fan que, ara més que mai, indrets com Sant Just Desvern, Torreblanca (Sant Joan Despí), Mas Lluí (Sant Feliu de Llobregat) o Esplugues de Llobregat esdevinguin una solució feta a mida i és que són municipis que es caracteritzen per la tranquil·litat que transmeten, pel ventall d’equipaments socials de què disposen i per la riquesa de les àrees verdes amb parcs com el de Torreblanca, el d’Europa, el del Mil·lenari i la proximitat amb Collserola.

De fet, aquests indrets han experimentat un ascens en la demanda des que el coronavirus forma part de les nostres vides perquè ofereixen una alta qualitat de vida i alhora estan molt a prop d’una gran ciutat com és Barcelona. Així que si busques llogar o comprar les millors cases i pisos en aquestes àrees, a Finques Palau t’esperem per poder oferir-te l’habitatge dels teus somnis!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s