La confiança i credibilitat d’un bon agent immobiliari

Finques Palau som una agència immobiliària amb un ampli coneixement de les zones de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Esplugues de Llobregat, que ens atorguen els 16 anys d’experiència en la gestió de compravenda d’habitatges.

Nosaltres assessorem, guiem i acompanyem tot el procés, amb una estratègia diferenciada per a cada immoble, perquè venedors i compradors realitzin les operacions amb totes les garanties jurídiques i legals. Ens preocupem perquè la decisió patrimonial més important de la vida de les persones sigui un èxit.

Gestions per comprar un immoble

La primera cosa que ha de tenir en compte un agent immobiliari és que el comprador gaudeixi de totes les garanties i no tingui cap problema a l’hora d’exercir el seu dret. Cal verificar si l’encara propietari té cap càrrega pendent, com ara el pagament d’impostos, hipoteques, embargaments, proteccions oficials, declaracions d’obra nova, etc. així com comprovar les dades registrals i cadastrals del lloc.

Després d’aquest primer pas, la gran majoria de vegades es firma un contracte de compravenda amb arres que redacta el mateix professional. En aquest document  és essencial que quedin reflectits tots els acords pactats entre venedor i comprador i per això l’agent és clau, doncs cal assegurar-se la favorabilitat per ambdues parts. Ser un bon negociador amb experiència és molt important per poder moderar situacions com aquesta.

Seguidament, arriba el moment de formalitzar el contracte per mitjà del registre d’escriptura pública davant de notari i nosaltres ens encarreguem de ser l’interlocutor entre un i altre, aportant tota la informació que es demani per dur-ho a terme. En arribar el dia de l’entrega de claus, també gestionem la plusvàlua municipal i tramitem cancel·lacions registrals, en cas que siguin necessàries.

Dit això, si busques comprar les millors cases i pisos de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Esplugues de Llobregat, a Finques Palau t’esperem per poder oferir-te l’habitatge dels teus somnis! Ens avalen gairebé dues dècades de treball i t’oferim confiança, rigor i serietat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s