Dóna-li un nou ‘look’ a la teva llar

 

La decoració d’un habitatge pot suposar un repte difícil per a algunes persones. Decidir quin tipus de mobles triar, quines cortines o quines làmpades. Pensar com organitzar els espais, com redistribuir habitacions o com rehabilitar cuines, pisos sencers o espais exteriors. Són decisions que resulten complicades per a molta gent. Pensant en aquelles persones que no tenen temps, ganes o coneixements, Finques Palau ofereix un servei d’interiorisme i decoració.

La Sònia Mengot és una de les decoradores que col·labora amb Finques Palau per dur a terme aquesta tasca. Si hi ha un pis per vendre, llogar o reformar, la Sònia elabora un projecte per ordinador que permet oferir una imatge diferent de l’immoble. Es projecten les habitacions totalment decorades i, si cal, alguns espais rehabilitats. Tot perquè el client es pugui fer una idea de com pot qudecoracioedar l’habitatge equipat. I és que, amb una bona decoració o una petita rehabilitació, es pot canviar totalment la imatge o distribució d’alguns espais, ja sigui la cuina, el lavabo o una habitació.

Aquest servei permet al client fer-se una idea més detallada de com pot quedar un pis o una casa que està a la venda o en lloguer. Amb el projecte visual a través de l’ordinador i un pressupost ja establert, el potencial comprador o llogater pot veure més clarament quines possibilitats té aquell habitatge que està visitant.

Un altre dels serveis que ofereix Finques Palau de la mà de la Sònia és la decoració completa o parcial d’un pis. A Sant Just Desvern, on hi ha la seu de Finques Palau, hi ha molts estrangers que s’instal·len de forma temporal per treballar en empeses i multinacionals durant un cert temps. La gran majoria d’aquests clients opten per confiar la feina de la decoració completa a Finques Palau, des de la pintura a les catifes, plats, gots, llençols, estovalles, tovalloles, cortines, etc. Segons explica la Sònia, els clients volen “comoditat” i que els hi donis tot fet perquè, sovint, “no tenen temps” per anar a triar i comprar tot el que es necessita abans de fer el trasllat definitiu.

Alguns deriven qualsevol decisió sobre la decoració i distribució d’espais a la Sònia. Amb tot, generalment el que es fa és personalitzar la decoració del pis al gust del client. A partir de la visita de l’habitatge i les directrius que li dóna cada persona, la Sònia dissenya una decoració o una altra. A més, intenta oferir dos pressupostos de decoració o reforma, amb materials de més qualitat i d’altres més senzills, perquè el client pugui acabar de decidir allò que més li agrada i que està més ajustat a les seves possibilitats econòmiques.

En el cas que s’estigui fent una “rentada de cara” d’un pis o una casa abans de posar-lo en venda o lloguer, la Sònia acostuma a oferir un disseny més neutre i minimalista que pugui ser atractiu per a una gran majoria de potencials clients. Normalment, sempre es busca donar la màxima sensació d’amplitud i il·luminació. Per això també és important una bona distribució dels espais.

Si esteu interessats en aquests serveis d’interiorisme i decoració només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s