Vuit idees per a decorar jardins, terrasses i piscines

A l’estiu, les terrasses, els jardins i les piscines es converteixen en habitacles imprescindibles per a intentar trobar una mica d’aire fresc que ens ajudi a fer més suportables els dies i les nits de tanta calor.

És per això que hem pensat en donar-vos uns consells sobre com decorar les zones exteriors de la vostra casa. La decoradora de Finques Palau, Sònia Mengot, assegura que, si es tenen en compte algunes petites idees, aquests espais es poden convertir en llocs “molt agradables i acollidors”.

  1. Materials. Han de ser pràctics i que comportin poc manteniment.
  2. Mobiliari. Còmodes i acollidors. Si són per a espais petits, millor que siguin amb formes arrodonides per donar sensació de més amplitud.can-candeler-finques-palau-6
  3. Teixits. Resistents al sol -així aconseguirem que durin més- i amb varietat de colors. Fins i tot, podríem incloure catifes d’exteriors que aporten una decoració especial.
  4. Colors. Gammes més suaus o vives, però sempre amb colors ben coordinats per donar harmonia.
  5. Il·luminació. És recomanable utilitzar llums indirectes perquè creen una atmosfera romàntica i acollidora. Per exemple, podem fer ús de veles, llums de garlandes, torxes… L’important és aconseguir una il·luminació ambiental que us sembli perfecta.
  6. Plantes. Sempre aconsegueixen donar una sensació de frescor i color que us ajudarà a fer més suportable la calor. Fins i tot és ideal posar-ne en aquelles zones d’ombra on teniu pensat situar una taula o una hamaca. Sempre aporten un toc de llum i color a la decoració. A més, si són aromàtiques, aconseguiran que l’espai s’ompli d’una olor molt agradable que farà encara més atractiva l’estada.
  7. Aigua. En aquesta època de l’any, poder gaudir d’una piscina en el jardí de casa és una gran sort. Una font, una cortina d’aigua o qualsevol altre element d’aquest tipus segur que també ens aniria bé, ja que el seu soroll és molt relaxant i ens refrescarà visualment.
  8. Distribució. El més important és que sigui funcional. Cal, sobretot, estudiar bé la posició tant del mobiliari com de la il·luminació i plantes. Serà fonamental per aconseguir la comoditat que busquem i per donar la màxima amplitud possible.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s