Dolors Arroyo: «Cal remarcar els punts forts perquè els habitatges no vagin a la baixa»

Finques Palau ha arribat a un acord amb la decoradora Dolors Arroyo, experta en interiorisme, per tal d’oferir als nostres clients una acció de Home Staging al seu habitatge abans de procedir a la seva venda o lloguer.

El Home Staging és la posada a punt d’un immoble per tal que els possibles compradors o llogaters l’observin en les millors condicions. «Cal remarcar els punts forts perquè els habitatges llueixin al màxim de les seves possibilitats i no es desvalorin».

Arroyo es dedica tant al disseny d’espais com a estratègies de marketing retail. Al seu web, bcnfengshui.com, es pot gaudir del seu magnífic treball. La decoradora ens fa un repàs de què és el Home Staging i també ens endinsa en uns dels arts filosòfics més importants en la decoració del segle XXI, el Feng Shui. Dos processos que combinen a la perfecció si es treballen com cal.

Home staging, la preparació d’un immoble

TenorMasini-89_11

I és que són molts els defectes dels habitatges abans de la seva venda. Els detalls són realment importants, molts clients troben en petits desperfectes o elements dissonants una escletxa a l’hora de negociar els preus a la baixa. Dolors Arroyo destaca l’excés de decoració, la mala il·luminació i un mobiliari que no s’adequa a l’espai: “Moltes vegades, als pisos amb bastants anys, no s’ha fet res i tenen una decoració molt antiga”. Per aquest motiu, el criteri principal del home staging és aprofitar al màxim tot el que hi ha a l’habitatge per treue’n el millor partit. Aquest criteri és important perquè evita gastar-se molts diners a l’hora de rentar la cara a l’habitatge.

En el cas de la il·luminació, es busquen materials econòmics per aconseguir bons efectes al millor preu. Els elements en paper són una bona opció. A més, la llum ha de ser difusa, per tal de no crear ombres i aconseguir una llum d’ambientació general. Sempre és molt recomanable transmetre la sensació que algú hi viu, ja que fa caliu. A banda, cal tenir en compte altres criteris més tècnics com la potència de les bombetes, la temperatura del color, la intensitat… Naturalitat i neutralitat són els factors clau. És important, per exemple, com incideix la llum del dia amb els colors.

Dolors Arroyo explica que cal també prestar atenció als exteriors. Alerta, però, que sovint fan que els pressupostos es disparin, per exemple per les piscines. Aigua, voreres, jardí… la majoria de vegades s’ha d’actuar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s