Finques Palau ofereix un concert del grup Bipolar a la Shopping Night

Aquest dissabte 28 d’octubre Finques Palau et convida a una cita molt especial: durant la Nit de Sant Just al Carrer, la nit de botigues obertes, us oferirem un concert del grup musical català Bipolar. L’actuació d’aquesta banda, que fa temes que cavalquen entre el pop i el rock internacional, serà a dos quarts de deu de la nit. Per amenitzar la festa, des de les set i fins a l’inici del concert també podreu gaudir d’un pica-pica amb copa de cava o de vi.

portada_bipolar

La Nit de Sant Just al Carrer és una iniciativa de Desvern Comerç, Dona i Empresa, el Mercat Municipal i l’Ajuntament. Les botigues de la zona oferiran els seus productes durant tota la nit. Els comerços de Sant Just estaran instal·lats al carrer de Bonavista i als voltants del Mercat municipal, on podreu gaudir de la Nit de Tapes.

shopping-night-sant-just.png

No et perdis una vetllada marcada per la diversió, la gastronomia i la bona música. Ja ho tenim tot preparat per la Shopping Night d’enguany.

Us esperem amb molta il·lusió!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s