Finques Palau patrocina la cursa de muntanya «La mitja Desvern»

Finques Palau ha patrocinat la I Cursa de Muntanya “La MitjaDesvern”, que va tenir lloc el passat 21 d’abril. L’objectiu de l’activitat, organitzada per la Secció Excursionista Ateneu Santjustenc (SEAS), era celebrar el centenari de l’Ateneu, a més de fomentar l’esport i donar a conèixer l’entorn del parc natural de Collserola.

Els participants van poder optar entre dos recorreguts. Un de 21 quilòmetres per a esportistes més entrenats amb 800 metres de desnivell acumulat i tres voltes amb sortida i arribada al complex esportiu La Bonaigua. Aquest itinerari va portar als participants als cims de La penya del Moro i de San Pere Màrtir, des d’on es poden divisar vistes panoràmiques de Sant Just i de la ciutat de Barcelona. Per altra banda, un recorregut més senzill de vuit quilòmetres i 250 metres de desnivell acumulat, amb sortida i arribada al complex esportiu La Bonaigua.

Amb el patrocini d’aquesta activitat Finques Palau continua la seva aposta per fomentar l’esport entre els veïns i les veïnes de Sant Just.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s