Claus per fer una mudança amb èxit

west_side_movers_18

Una mudança és un tràmit que tota persona ha de fer al menys un cop a la vida. Traslladar tots els mobles, roba, plantes i altres objectes personals és, sens dubte, una situació il·lusionant pel fet d’estrenar casa, però que pot arribar a resultar un pèl estressant. És per això que a Finques Palau us recomanem seguir uns quants trucs per aconseguir sortir completament airosos de la situació i escurçar els temps de trasllat. El secret roman en la organització i la eficiència.

  1. Planifica la teva mudança

Una mudança requereix de temps, esforç i ganes. És per això que és important planificar quan es farà, ja que durant aquest temps hauràs de seguir amb les teves obligacions diàries. Intenta que coincideixi amb dies de vacances o èpoques de l’any on tinguis menys feina. Recorda que si ets treballador assalariat et correspon un dia lliure per fer el trasllat.

  1. Analitza la situació

Una mudança és una situació que requereix fer una anàlisi realista de situació. Necessitaràs gent que t’ajudi a empaquetar, baixar mobles i transportar-los al nou domicili. Si no disposes d’aquesta família o amics per donar-te un cop de mà, valora la possibilitat de contractar una empresa de mudances que ho faci per tu. A vegades, uns diners ben invertits eviten molts mals de cap.

  1. Aplica el lema “menys és més”

Un trasllat és l’ocasió perfecta per desfer-te d’aquelles coses que ja no utilitzes. Al llarg dels anys anem acumulant coses inservibles a casa que, bé per un factor sentimental o perquè ens enganyem pensant que algun dia les necessitarem, no llencem mai. La mudança et servirà per desfer-te de moltes coses inútils i anar a viure a la casa nova més lleuger d’equipatge.

  1. Condiciona la casa nova abans d’entrar a viure

Aprofita el trasllat per pintar, arreglar endolls, canviar parquet, fer petites reparacions o obres al nou immoble. És preferible fer-ho amb la casa buida i tenir-ho tot llest quan entris a viure. Pren correctament les mesures per assegurar-te que els mobles que portes caben a la perfecció.

  1. Empaqueta amb criteri

Aquest és el punt clau per mantenir l’ordre i que la mudança no es converteixi en un caos. Guarda tots els objectes amb criteri, numerant les caixes i fent un petit inventari per saber on està cada cosa. És pràctic també guardar-ho per habitacions concretes i tipus de contingut, ja que et permetrà ser més àgil a l’hora de desembalar i col·locar les coses a la seva nova ubicació. Les coses de valor és millor portar-les amb tu, ocupen poc espai i pots evitar-te un disgust.

  1. Objectes delicats, electrodomèstics i mobles

 Tingues cura dels objectes delicats, com quadres, gerros i figuretes. Embala’ls a consciència per evitar que es trenquin amb un cop. La millor forma de protegir els electrodomèstics i els mobles fràgils és lligar-los i cobrir-los amb una manta, per evitar que es malmetin mentre els traslladem d’un habitatge a l’altre.

  1. La mudança no acaba amb el trasllat de les coses

 Tot i que el trasllat és la situació més estressant per tot aquell qui fa una mudança, un cop arriba tot al nou domicili comença l’últim pas: desembalar i col·locar-ho tot al seu lloc. És recomanable fer-ho el més aviat possible per a no allargar la situació de provisionalitat i acabar-nos acostumant a viure entre caixes i mobles amuntegats. Quan abans estigui tot ordenat i ben posat, abans sentiràs el nou domicili com casa teva.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s