Descens significatiu del preu de l’habitatge per la crisi del coronavirus

La crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 ha accelerat la baixada de preus de pisos i cases arreu del país. Amb dades del primer semestre de 2020, Barcelona és la 2a gran ciutat espanyola amb un descens més pronunciat. Actualment el preu del metre quadrat se situa en 2.960 euros, un 7,6% menys que l’any passat. Tot i això, la ciutat comtal segueix sent la més cara, i de retruc la seva àrea metropolitana. 

Tot i això, no hi ha hagut una davallada de preus com vaticinaven alguns experts. A més, tot i que la crisi del coronavirus ha modificat els requisits de possibles compradors i inquilins, tampoc s’ha experimentat  un gran canvi en la demanda. Tot i això, els pisos amplis amb grans balcons i terrasses, o les cases amb jardí o terreny estan de moda

Els lloguers també han experimentat una baixada perquè hi ha més oferta degut descens en el parc de pisos turístics i perquè els llogaters estan negociant els preus a la baixa. La crisi econòmica ha provocat que en els últims mesos els propietaris hagin vist com es demanen preus més assequibles pel lloguer d’un habitatge. 

Tot i el descens generalitzat arreu del país, el mercat immobiliari al Baix Llobregat, i en concret a Sant Just, segueix molt actiu. Moltes persones s’han replantejat la vida i s’interessen pels municipis que rodegen Barcelona per anar a viure.

Barcelona és una ciutat molt atractiva i desitjada, però els municipis del Baix Llobregat ofereixen una sèrie d’avantatges per a aquells que volen viure a prop de la ciutat però amb una millor qualitat de vida. En aquest sentit, Sant Just és un poble amb una densitat de població molt inferior a la de la capital catalana, té molta vida i disposa d’una gran quantitat d’equipaments públics. A més, tot i estar gairebé a les portes de Barcelona, Sant Just compta també amb molts espais verds com el Parc de Torreblanca o el Parc del Mil·lenari, i té el Parc de Collserola a tocar. Coneixes la seva riquesa cultural? Aquí us vam explicar els punts turístics més importants del municipi. 

Si t’interessa comprar o llogar un habitatge a Sant Just o als municipis del costat, a Finques Palau  tenim una gran varietat de pisos i cases per adaptar-nos a les teves necessitats. Vine a visitar-nos i trobarem el teu habitatge ideal!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s