Aprofita al màxim el teu jardí o la terrassa!

Amb l’arribada de l’estiu i la calor hi ha un espai dels habitatges que guanya molt protagonisme: la terrassa. Sense importar-ne la mida, amb el bon temps es converteix en l’espai ideal per fer reunions familiars o d’amics a l’hora que gaudim de l’aire lliure.

Probablement la terrassa ha estat un espai oblidat durant l’època de fred i ara ha arribat el moment d’arreglar-la per treure’n el màxim profit durant els propers mesos. Amb una mica de dedicació, poca inversió i els complements ideals, podem fer un canvi radical que ens permeti lluir-la.

  • Dóna-li un toc de color. Encara que no disposis de jardí, pots omplir de vegetació els metres quadrats de la teva terrassa. Afegeix plantes i arbustos en testos i jardineres originals. Vigila que la vegetació que triïs sigui d’exterior i apta per a les altes temperatures.

 

  • Ombra de dia, bona il·luminació de nit. Per evitar les pitjors hores de sol és recomanable mantenir una zona a l’ombra mitjançant un tendal. para-sol o una pèrgola. Si també vols aprofitar la terrassa a la nit, il·lumina-la amb un toc càlid que aporti tranquil·litat. Els llums LED són una bona opció per evitar l’ús d’espelmes o torxes.
  • Construeix els teus propis mobles. Si vols crear un espai únic i amb poc pressupost, opta per construir mobles amb palets. Estan molt de moda i són respectuosos amb el medi ambient. Prova a fer una taula, una gandula o un sofà i afegeix-li uns coixins colorits per afegir-li el toc més personal. També pots fer jardineres, testos o fins i tot horts urbans i jardins verticals!
  • Afegeix una barbacoa. Si l’espai i els veïns ho permeten, no hi ha millor opció que posar una barbacoa per tenir un motiu de pes per reunir a tota la teva gent. És una forma de socialitzar. Si tens poc espai, opta per una portàtil o elèctrica, però si tens molt espai, una barbacoa d’obra donarà un toc de distinció a casa teva.
  • Omple de tèxtil el teu jardí! Els tèxtils sempre són una bona opció per decorar un jardí o terrassa amb poc pressupost. Afegeix matalassos propis de sofà, coixins per a butaques i cadires, i pufs d’una tela resistent a l’aigua i una catifa vinílica i oblida’t de patir per les tempestes típiques d’estiu. Tindràs una terrassa de revista i a prova de fenòmens meteorològics.
  • Afegeix una piscina. Si l’espai i les condicions ho permeten, tenir una piscina és la millor opció per suportar els càlids dies d’estiu. No importa la mida o el tipus de superfície, actualment hi ha tot tipus de propostes aptes també per a terrasses i jardins reduïts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s